Wie ben ik?

Beste bezoeker, mijn naam is Bram Vranckx.

Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd met fietsen bezig. Het begon allemaal toen ik bij mijn vroegere fietsenmaker weekendwerk aangeboden kreeg. Deze kans heb ik dan ook met beide handen gegrepen, en heb dit met plezier een 4-tal jaar gedaan.

Nadien ben ik autotechnologie gaan studeren aan de hogeschool, dit door mijn grote interesse in mechanische technologie. Eens mijn studies afgerond waren, heb ik enkele jaren in een garage gewerkt om mijn kennis om te zetten in ervaring.

Doordat mijn toenmalige collega's alemaal de mountainbike sport beoefenden, zette ik opnieuw de stap naar het fietsen maken. Ik ben dan ook onmiddellijk aan de slag gegaan met flyers rond te delen om zo fietsenmaker in bijberoep te kunnen worden. Al gauw werd duidelijk dat deze 2 niet langer te combineren waren.

Eind 2009 volgde dan ook de logische stap om mijn werk in de garage op te zeggen, en van mijn hobby mijn beroep te maken. Gelukkig hadden mijn ouders een grote garage en veranda, waar ik mijn zaak dan ook in kon uitbouwen. Snel werd duidelijk dat deze ruimte niet lang zou voldoen.

Eind 2012 werd er beslist om een nieuw, ruimer, pand aan te kopen op de Vilvoordsebaan in Winksele. In Maart 2014 zullen we dit in gebruik kunnen nemen.

Bram Vranckx